APK Keuring

De algemene periodieke keuring.

APK-prijzen zijn All-in prijzen

Onze APK-prijs is All-in prijs. Dat betekent inclusief BTW, afmelden en een herkeuring. Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test en koplampen afstellen rekenen wij géén extra kosten.

De APK staat los van onderhoud aan je auto. Wij voeren dus tijdens de APK keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus ook geen extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om uw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijgt u áltijd vooraf een prijsopgave. Zonder uw toestemming gaan wij niet aan de slag. Zo komt u dus nooit achteraf voor vervelende verrassingen. Tevens bent u niet verplicht om uw auto door ons te laten repareren. U mag het ook elders laten repareren en terugkeren voor de herkeuring!

 

Wat is de APK keuring?
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring, om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Hoe herken ik een gekwalificeerde autogarage?
Daarnaast is het zeer belangrijk om de APK keuring uit te laten voeren bij een RDW erkend bedrijf, zodat u weet waar u aan toe bent. Voor zowel de APK van personenauto als bedrijfsauto kunt u bij ons terecht, wilt u meer weten algemene informatie over de APK keuring? Dan kunt vindt u dit op de website van het RDW.

BENZINE.

29,95

incl. BTW
  • Viergastest
  • Afmeldkosten
  • Herkeuring
Afspraak maken

DIESEL.

39,95

incl. BTW
  • Roetmeting
  • Afmeldkosten
  • Herkeuring
Afspraak maken.